Gjestebok/caixa postal

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Obrigada por você visitar o meu site. Escreva uma mensagen apertando no botão azul. Você tambêm pode colocar foto sua ao lado da mensagem se quiser.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Ann-Helen , 21. aug, 2018
For en fantastisk flott side,du er utrolig flink og ikke minst kreativ :)
Skrevet av Liv Frost-Nordhagen, 12. mai, 2013
Hei Bente. Takk for hilsninger på hjemmesiden min. Så fin hjemmeside du har og så masse fint du lager :). Var kjempetrivelig å treffe deg også og det er synd vi ikke kommer oss til Drammen, men jeg skal gjennom en øre-operasjon bare et par dager før. Lykke til på utstillingen og med eventuelle arvinger etter hvert. Men vi snakkes igjen vi. Det er bare etpar timer siden vi kom hjem fra Oslo med vår nye hund, men skal få tatt mål så snart jeg har fått pakket ut.
Skrevet av Anne D, 15. jan, 2013
Hei Bente.
Så gøy å se alle babyen du har laget. De er veldig fine, nesten litt skummelt fordi det bare er dukker.
Jeg har holdt en av babyene du har laget og det var helt fantastisk, som om det var en ekte baby - pulsen min roet seg og jeg koste meg, glemte helt at det var ei dukke. Kroppen hadde tyngde og bevegelighet som slike små har i virkeligheten, og det beste var at den gråt aldri - ingen kolikk!
Skrevet av Inger Storstad, 6. des, 2012
Hei Bente :) Takk for koselig hilsen i min gjestebok :) Måtte gå inn på din hjemmeside og den er jo fantastisk. Det er jo så mange nydelig ting du lager !!!! Ønsker deg en fin adventstid <3
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Mirja, 9. nov, 2010
Hei Bente!
Morsomt å se alle de fine dukkene dine,fin hobby.Har også hjemmeside,koselig om du vil titte innom:)Ønsker deg fortsatt en fin kveld.
E-post:
Skrevet av Anna, 12. apr, 2010
Hei,

Topp hjemmeside.:):)

Lycka till!
Skrevet av Lieselotte Lücke, 8. mar, 2010
Hello from the DOLLHOUSE in CELLE/Germany,
it`s very nice to go for a walking your HOMEPAGE and to see your lovely photos. I love dolls too very much and I have a dollshop with more than 300 designer dolls for sale. Please, have a look. Thanks.
Have a good time and bye-bye
Yours
Lieselotte Lücke
www.puppen-babys-zum-traeumen.de
E-post:
Skrevet av Ulrikke, 13. feb, 2010
Hei, så fin side du har, jeg håper når du får tid at du kan ta deg en tit innom mine rebornbabyer. Ha en fin helg <3
Skrevet av Vigdis Asheim, 5. feb, 2010
Hei.
Har vært inne og kikket på din hjemmeside. De er så skjønne disse små englene:-) Jeg har også drevet med reborning/newborning i noen år.Herlig hobby , men dyr og tidkrevende. Jeg koser meg med hver eneste dukke jeg lager. Lykke til videre.!!
E-post:
Skrevet av Merete, 3. feb, 2010
Hei
Så hyggelig at du var innom dukkesiden min:)
Flott side du har,mange fine babyer.Det er en koselig hobby å ha :)
E-post:
Skrevet av Anne-Marie, 27. nov, 2009
Hei. Så fin hjemmeside du har. Jeg har også hjemmeside. Skriv gjerne i min gjestebok. Anne-Marie. Hei. HER ER DET NOE Å BYGGE NETTVERK PÅ. Her er det en fin hjemmeside du bare må gå inn på. arcticbranding.com/annemarieh. Her er det mye bra. Jeg har sydd inn bunaden min tre ganger. Du har sikkert mange venner. Ta og videresend denne hjemmesiden ut til dine venner og be dem sende den videre til sine venner igjen. Dette er meget bra for hunder også. Vi hadde en gul labrador som spiste dette to ganger om dagen. Hun gikk ned noen kilo og fikk så blank fin pels. Alle hunder kan spise dette. Vil gjerne høre fra deg. Ha en fin dag. JOBBE HJEMMEFRA. Unik forretningsmulighet. Hobby, Deltid, Heltid. PS: Disse produktene selger bra i Sverige, Danmark og hele verden forøverig. Anne-Marie
Skrevet av Marianne, 27. nov, 2009
Hei.

Så mye flott du lager!!! Det har vært moro å kikke rundt på siden din. Selv lager jeg glassmykker, ta gjerne en kikk innom å se. Tar også mye bilder, og har lagt ut noen av dem.

Ha en flott helg! Hilsen Marianne
Hjemmeside:
Skrevet av Mona Ellefsen, 12. nov, 2009
Hei.
Å for en fin side du har. Og mange flotte reborndukker! De ser veldig levende ut. Takk for din bestilling på hekleoppskriftsbok. Jeg sender den til deg i dag. Heklekjoler kommer til å passe perfekt til til de fine dukkene dine ;-)
Hilsen fra Mona
Hjemmeside:
Skrevet av Agnete, 1. nov, 2009
Takk for titten!! Så mange flotte bilder av Drammen!! lenge siden jeg har vært der..Jeg bodde der for 20 år siden..ca, på Danvik Folkehøgskole og delte rom med ei fra Færøyene..og til sommeren skal vi begge til Drammen på jubileum der..blir spennende,,Ser jo at der er blitt veldig fint der utfra bildene dine. Fine reborn du lager også! Det var moro å se! Jeg har ingen hjemmeside ennå, men skal nok lage meg en..en vakker dag..Takk for at jeg fikk se din side..her var mye fint! Vennlig hilsen Agnete
E-post:
Skrevet av MEYERS, 1. nov, 2009
HEJ...VIL LIGE LÆGGE EN HILSEN...HEJ FRA MEYERS.
E-post:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

22.11 | 20:36

Hei Torill,
Sussie er her har nesten blitt innekatt etter at vi flyttet hit. Takk for at du tenkte på oss. Håper dere har det bra. Klem Bente

...
22.11 | 19:31

Hei Bente

Savner dere katten deres ? Det er en katt her av og til som er helt lik den dere har. Tidligere nabo, Torill
Mob. 93051048

...
13.02 | 13:53

hei. Kan du ringe meg 93047155

...
03.02 | 15:21

Så utrolig mange fine kaker! Jeg ble veldig inspirert på prinsessekakefronten!

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE